Odricanje od odgovornosti

Sobe Lišnić, vl. Ivan Lišnić se zalaže za održavanje ove web stranice ažurnom i točnom. Ako ipak naiđete na nešto što je netočno ili zastarjelo, bili bismo vam zahvalni ako biste nas obavijestili. Molimo naznačite gdje ste na web-stranici pročitali informacije. Razmotrit ćemo to što je prije moguće. Molimo pošaljite svoj odgovor e-poštom na: lisnic.ivan1@gmail.com.

Nismo odgovorni za gubitak kao rezultat netočnosti ili nepotpunosti, niti za gubitak koji proizlazi iz problema uzrokovanih ili inherentnih širenju informacija putem interneta, kao što su smetnje ili prekidi. Prilikom korištenja web obrazaca nastojimo ograničiti broj potrebnih polja na minimum. Za bilo kakav gubitak koji pretrpi kao rezultat korištenja podataka, savjeta ili ideja koje je dao ili u ime Sobe Lišnić, vl. Ivan Lišnić putem ove web stranice, Sobe Lišnić, vl. Ivan Lišnić ne prihvaća nikakvu odgovornost.

Odgovori i upiti o privatnosti poslani e-poštom ili putem web obrasca tretirat će se na isti način kao i pisma. To znači da naš odgovor možete očekivati najkasnije u roku od 1 mjeseca. U slučaju složenih zahtjeva, obavijestit ćemo vas u roku od 1 mjeseca ako su nam potrebna najviše 3 mjeseca.

Bilo koji osobni podaci koje nam date u kontekstu vašeg odgovora ili zahtjeva za informacijama koristit će se samo u skladu s našom izjavom o privatnosti.

Sva prava intelektualnog vlasništva na sadržaj na ovoj web-stranici imaju treće strane koje su same postavile sadržaj ili od kojih je Sobe Lišnić, vl. Ivan Lišnić dobio korisničku licencu.

Kopiranje, širenje i bilo koje drugo korištenje ovih materijala nije dopušteno bez pismenog dopuštenja Sobe Lišnić, vl. Ivan Lišnić, osim i samo u mjeri u kojoj je drugačije propisano propisima obveznog prava (kao što je pravo na citiranje), osim ako određeni sadržaj ne nalaže drugačije.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema s dostupnošću web stranice, slobodno nas kontaktirajte.